Wedstrijdzaken  Hans Landzaad
2e dag Dinsdagcyclus 2017-2018
Dinsdag 21 november werd aan de Watersportweg bij JBC Vlaardingen  de 2 e  dag van de dinsdagcyclus gespeeld. De hal was met 28 doubletten helemaal vol, zodat er 2 wachtpartijen waren. Dat is bij de eerste ronde even vervelend maar lost zich in het vervolg van de dag helemaal op en heb je er geen last meer van. De deelnemers gingen er echt voor en er ontstonden schitterende partijen. Hoe scherp er gespeeld werd bleek wel toen na afloop aan de scheidsrechter gevraagd werd of hij het rustig had gehad. Niets was dus minder waar.                    Hij moest vaak komen meten omdat de spelers er met hun rolmaten niet uit konden komen.         Zo lagen er ballen gelijk of bijna gelijk, wat zelfs met een precisievoelertje van 0,05 mm niet te constateren was. Dat er goed gespeeld werd blijkt wel uit het feit dat na de derde ronde nog                  4 teams kans maakten op de eerste plaats. Uiteindelijk waren er twee doublets die alle 4 de partijen gewonnen hadden, de 8 die in de prijzen vielen waren:
1 e Ivar Snoei en Jaime   Mixteam 4 + 25 2 e Peter Troost en Rob Brokling Nieuwerkerk   4 + 24 3 e Riet Bunnik en Jac ’t Hart Gra venboules 3 + 22 4 e Ria Bronsema en Karin Schillemans Mixteam  3 + 20 5 e  Erik Baljet en Hannie Schrammeijer  Mixteam 3 + 15 6 e David Steentjes en Henk de Hoog Gravenboules 3 + 12 7 e Marco Baas en Peter Schuurbiers Vlaardingen 3 +  6 8 e Jelle Ram en Jannie  v.d. Hoek Vlaardingen 3 +  6
Op naar de derde dag, die op 13 februari 2018 gehouden wordt. De winnaars gingen met wedstrijdleidster Wil Verschuren op de foto .